SEG 2023 uitnodiging

Neerlandia brengt het beste van de zee naar Seafood Expo Global 2023

Neerlandia is verheugd om deel te nemen aan de Seafood Expo Global 2023 in Barcelona, ​​Spanje, van 25 tot 27 april. Als toonaangevende leverancier van hoogwaardige visproducten, is Neerlandia gepassioneerd over duurzaamheid en kwaliteit. Ontdek hoe ons ervaren team onze producten en expertise zal presenteren op deze beurs, en leer meer over onze visie op duurzame seafood. Bezoek ons op stand 3G401 en ontdek ons brede assortiment vis-, schaal- en schelpdierproducten, waaronder zalm, schol, schar, tong en tongschar.
Lees meer
Yellowfin sole

Ontdek de heerlijke en voedzame Yellowfin Sole: een veelzijdig en duurzaam visgerecht

Yellowfin sole is een platvissoort die voorkomt in het noorden van de Stille Oceaan, van de Beringzee tot Zuid-Californië. Hij heeft een kenmerkende lichaamsvorm, met beide ogen aan één kant van zijn lichaam en een afgeplat uiterlijk waardoor hij opgaat in de oceaanbodem. Geelvintonijn is een voedzame bron van eiwitten, omega-3 vetzuren en andere belangrijke voedingsstoffen, en wordt duurzaam gevangen volgens verantwoorde vismethoden. Hij staat bekend om zijn delicate smaak en stevige textuur, waardoor het een veelzijdige vis is die in een groot aantal gerechten kan worden gebruikt.
Lees meer

Conxemar beurs 2022

Van 4 tot 6 oktober is er een nieuwe mogelijkheid om in contact te komen met ons verkoopteam op de Conxemar beurs in Vigo, Spanje. Dit is de plaats waar we u op de hoogte zullen brengen van het laatste nieuws over onze zalm- en platvisproducten.
Lees meer