Visverwerking van Noordzeevis en Atlantische vissoorten

Vangst

Voor Neerlandia Urk is het van het grootste belang dat de kwaliteit van ons product bovenaan staat. Dat valt het beste te garanderen door de hele keten ‘van schip tot schap’ in eigen beheer te hebben. Met ons eigen visserijschip de Z300 ‘Sola Gratia’ beheren en waarborgen wij de traceerbaarheid van onze Noordzeevis. De vangst wordt duurzaam gevangen met respect voor natuur en milieu. De Z300 beoefent de twinrig- en flyshootvisserij en kent de Doggersbank en het Kanaal als visgronden.

Aankomst productiefaciliteit

In onze moderne productiefaciliteit werken wij volgens de strengste normeringen van alle toonaangevende certificeringen. Neerlandia Urk heeft alles in eigen huis om de beste vis te verwerken, op te slaan en/of te exporteren. Ons grote team van gemotiveerde medewerkers staat dagelijks paraat om op de meest professionele manier vis te verwerken.

Sorteren

Neerlandia sorteert middels de modernste apparatuur visproducten tot op de gram nauwkeurig. Of het nu verse of bevroren visproducten zijn. Kwaliteit en efficiency staan daarbij voorop.

Fileren

Bij Neerlandia Urk kunt u terecht voor allerlei verwerkingsmethodes van visproducten. Zo wordt een groot aantal verschillende verse vissoorten handmatig of machinaal gefileerd. Van Noordzee platvis tot zalm, er is veel mogelijk op het gebied van fileren en verwerken.

Verpakken

Flexibiliteit is voor onze klanten van groot belang dus biedt Neerlandia een breed scala aan verpakkingsmogelijkheden. Of het nu private label of één van onze eigen merken is. Neerlandia verwerkt verpakkingssoorten in verschillende maten voor retail, groothandel of cash and carry.

Vriezen

Snelheid is van het grootste belang voor het invriezen van vis. Neerlandia Urk beschikt over verschillende faciliteiten om vis snel in te vriezen. Zo wordt de structuur van onze vis niet aangetast en behouden we de smaak. Zo houden we ons visproduct in topvorm!

Noordzeevis en Atlantische vis verwerking

Neem contact op met ons salesteam

Neem voor meer informatie contact op met ons salesteam: