Zalm verwerking

Vangst

De Noorse fjorden herbergen al honderden jaren een ware delicatesse; de Noorse zalm. Meer dan de helft van alle gekweekte zalm die wereldwijd op een bord verschijnt vindt zijn oorsprong in Noorwegen. Neerlandia Urk werkt samen met de allerbeste kwekerijen uit Noorwegen, met bijbehorende certificeringen. Daarnaast leveren wij ook wilde sockeye zalm uit Alaska en Schotland, waarbij we nauw samenwerken met onze vaste partners aldaar.

Aankomst productiefaciliteit

In onze moderne productiefaciliteit werken wij volgens de strengste normeringen van alle toonaangevende certificeringen. Neerlandia Urk heeft alles in eigen huis om zalm te verwerken, op te slaan en/of te exporteren. Ons grote team van gemotiveerde medewerkers staat dagelijks paraat om op de meest professionele manier zalm te verwerken. Neerlandia Urk sorteert middels de modernste apparatuur zalmproducten tot op de gram nauwkeurig. Of het nu verse of bevroren visproducten zijn. Kwaliteit en efficiency staan daarbij voorop.

Fileren

Bij Neerlandia Urk kunt u terecht voor allerlei verwerkingsmethodes van zalmproducten. Zo wordt een groot aantal verschillende verse vissoorten handmatig of machinaal gefileerd. Van Noordzee platvis tot zalm, er is veel mogelijk op het gebied van fileren en verwerken.

Verpakken

Flexibiliteit is voor onze klanten van groot belang dus biedt Neerlandia Urk een breed scala aan verpakkingsmogelijkheden. Of het nu private label of één van onze eigen merken is. Neerlandia Urk verwerkt verpakkingssoorten in verschillende maten voor retail, groothandel of cash and carry.

Vriezen

Snelheid is van het grootste belang voor het invriezen van vis. Neerlandia Urk beschikt over verschillende faciliteiten om zalm snel in te vriezen. Zo wordt de structuur van onze vis niet aangetast en behouden we de smaak. Zo houden we ons zalmproduct in topvorm!

Neem contact op met ons salesteam

Voor meer informatie:

sales@neerlandia.com
+31 (0)527 206540