Nordia Signature logo

Nordia – Dé exclusieve lijn seafood producten van Neerlandia

Met Nordia Signature presenteert Neerlandia Urk een exclusieve reeks producten die gevangen zijn in de Noord-Atlantische Oceaan bij Canada. De koele, noordelijke wateren zijn schoon en zuurstofrijk, wat bijdraagt aan smaakvolle en zuivere natuurproducten. Nordia Signature staat voor een superieure kwaliteit, omdat iedere stap in de productie gebonden is aan strenge eisen als het gaat om hygiëne en voedselveiligheid.

Exclusieve natuurproducten

De vis is gevangen volgens MSC-gecertificeerde vangstmethoden die een duurzame visserij garanderen. Onze partners in Canada ondersteunen en geven leiding aan wetenschappelijke onderzoekreizen. Samen met het Canadese Department of Fisheries & Oceans wordt deelgenomen aan de ontwikkeling van visseijbeheerplannen. Met de visserij worden kwetsbare gebieden ontzien en wordt rekening gehouden met de voortplanting in de paaiperiode.3

Noorse zalm

Meer dan de helft van alle gekweekte zalm die wereldwijd op een bord verschijnt, vindt zijn oorsprong in Noorwegen. Neerlandia Urk werkt samen met de allerbeste kwekerijen uit Noorwegen, met bijbehorende certificeringen. We hebben alles in eigen huis om zalm te verwerken, op te slaan en/of te exporteren. Wij sorteren middels de modernste apparatuur zalmproducten tot op de gram nauwkeurig. Of het nu verse of bevroren visproducten zijn. Kwaliteit en efficiency staan daarbij voorop.

Noorse zalm in het ijs

Zalm is de afgelopen jaren een van de belangrijkste producten geworden. Neerlandia Urk is gevestigd op een centrale plaats in de logistieke keten. Directe toegang tot de zalmkwekerijen in Schotland, IJsland en Noorwegen, die op ideale afstand liggen van de verwerkingsruimte van Neerlandia-Urk. Van daaruit kan de zalm snel over de weg worden gedistribueerd door heel Europa. Voor de export naar de Verenigde Staten en de rest van de wereld is Neerlandia-Urk gelegen op geringe afstand van de luchthaven Schiphol en de haven van Rotterdam. Herkomst: NOORWEGEN, SCHOTLAND en IJSLAND

FILET (met of zonder huid)

 • in alle gangbare maten en trims
 • individueel vacüum verpakt
 • individueel quick frozen en vers
Zalm vacuüm verpakt in Nordia Signature

PORTIES & LOINS (met of zonder huid)

 • in alle gangbare maten en gewichten
 • vacüum verpakt/kettingverpakking
 • individueel quick frozen en vers

STEAKS

 • in alle gangbare maten en gewichten
 • individueel quick frozen en vers

ZALMBURGERS

 • individueel quick frozen
 • gepaneerd en voorgebakken

Bekijk hier al onze verpakkingsmogelijkheden

Heilbotfilet opgemaakt mij zout, citroen en tijm

Groenlandse heilbot

De Groenlandse heilbot wordt gevangen in de wateren rond New Foundland. De vis wordt direct na de vangst aan boord diepgevroren. In de fabriek in Nederland wordt de vis verder verwerkt tot filet, loins of steaks. Groenlandse heilbot heeft een mooi textuur. Herkomst: CANADA

FILET (met of zonder huid)

 • 200-400, 400-700, 700-1000, 1000-1700 gram
 • individueel quick frozen en vers

PORTIES en LOINS (met of zonder huid)

 • in diverse gewichten
 • individueel quick frozen en vers

STEAKS

 • in diverse gewichten
 • individueel quick frozen en vers

Bekijk hier al onze verpakkingsmogelijkheden

Roodbaars opgemaakt mij tijm en ijs

Diepzee roodbaars

Diepzee roodbaars wordt wild gevangen in de wateren rond New Foundland. De vis wordt na de vangst meteen diepgevroren aan boord van het schip. Herkomst: CANADA

HEEL

 • individueel quick frozen en vers
 • H&G

FILET

• met en zonder huid
• individueel quick frozen en vers

Bekijk hier al onze verpakkingsmogelijkheden

Overige producten

Naast het assortiment van Nordia Signature bieden wij ook onder het label van North Sea Best een ruim assortiment Noordzeeproducten zoals:

Verpakking voor elke doelgroep

Nordia Signature en North Sea Best verpakkingen

De visproducten van Nordia Signature zijn beschikbaar voor diverse doelgroepen, van retail tot groothandel. Zowel vers, vacuüm verpakt en diepgevroren. Op een stijlvolle manier verpakt, die past bij de kwaliteit van dit exclusieve product. Door eigen productie zijn wij in staat om maatwerk te leveren. Samen met u nemen we graag alle mogelijkheden door. Stijlvolle verpakkingen geven extra uitstraling aan dit exclusieve natuurproduct.

Kijk hier voor meer informatie over onze verpakkingen.

Productie in eigen bedrijf

Van oorsprong is Neerlandia Urk gespecialiseerd in de verwerking van Noordzeevis, toch wordt nu dagelijks vis vanuit de hele wereld geïmporteerd. Jaarlijks wordt bijna 20.000 ton vis verwerkt in de 5.000 m2 productieruimte. Van deze vis is 95% bestemd voor de export. De producten van Nordia Signature worden in eigen bedrijf geproduceerd door Neerlandia Urk. Al bijna een halve eeuw één van de toonaangevende visverwerkende bedrijven op Urk, het grootste viscentrum van Europa. Meer dan 200 werknemers zijn toegewijd aan het verwerken en leveren van vis.

Neerlandia Urk heeft hypermoderne verwerkingsruimtes met een eigen vriesinstallatie en opslag van diepgevroren producten. Veel vis wordt handmatig gefileerd, ook beschikken we over fileermachines voor onder meer de productie van zalm. De meeste vis wordt al binnen 48 uur getransporteerd naar onze klanten in Europa, zoals Italië, Zwitserland, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. Met de productie in eigen bedrijf produceren wij volgens de strengste eisen en garanderen wij topkwaliteit.

Visserschip op een groot meer

Duurzame visserij en kweek

Op een verantwoorde manier omgaan met de aarde, zodat ook de volgende generaties profijt hebben van de voedselbronnen die de natuur ons biedt. Dit is ons uitgangspunt bij de productie van Nordia Signature. Duurzaam gevangen met respect voor de natuur. Verantwoord gebruik van de visbestanden, zodat ze op niveau kunnen blijven en we samen zorgen voor een stabiele voedselbron. Ook bij de kweek van vis verantwoord omgaan met de natuur een voorwaarde en kiezen we voor producten die volledig traceerbaar zijn. Al onze producten zijn voorzien van erkende duurzaamheidscertificaten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons sales team om de mogelijkheden te bespreken.

Neerlandia

Neerlandia