Verse filet in platic bakje

Verse vis verwerkt bij Neerlandia Urk

Neerlandia is al meer dan 50jaar verantwoordelijk voor de verwerking van verse vis. Met ons eigen bedrijf met 5000m2 aan productie ruimte verwerken wij jaarlijks ruim 16.000 ton productie. Wij bieden een breed assortiment aan van verse vis waaronder zalm, schol, tongschar, inktvis en meer. Onze verse vis wordt verwerkt onder de strengste eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. We zijn trots op onze IFS higher level-, MSC- en ASC-certificeringen, die onze toewijding aan voedselveiligheid en milieubewustzijn bevestigen. Ons streven naar duurzaamheid en kwaliteit strekt zich uit tot in elke handeling van onze bedrijfsvoering.

Scholfilet in een bakje

Verse schol

Geniet van onze scholfiletselectie, met of zonder huid, in verschillende gewichten en de mogelijkheid om enkel of dubbel te bestellen. Deze zijn beschikbaar als individueel quick frozen of vers. Voor extra gemak bieden we ook gepaneerde en/of voorgebakken scholfilets.

Ontdek meer over de mogelijkheden van onze schol

Verse zalm

Ontdek een uitgebreid assortiment zalmproducten, waaronder filets, porties en loins, zowel met als zonder huid, in diverse maten en trims. Deze zijn beschikbaar als vers en individueel quick frozen. Ons aanbod omvat ook steaks, zalmburgers en cubes, allemaal individueel quick frozen.

Ontdek meer over de mogelijkheden van onze zalm

Zalm filet op ijs
Verse tongschar

Verse tongschar

Verken ons gevarieerde assortiment tongscharproducten, waaronder hele tongscharren met of zonder huid, in diverse gewichten, panklaar, zowel individueel quick frozen als vers. Ontdek ook onze tongscharfilets, met de keuze voor huid of zonder, in verschillende gewichten, enkele of dubbele opties, individueel quick frozen of vers, met de mogelijkheid voor gepaneerde en/of voorgebakken varianten.

Ontdek meer over de mogelijkheden van onze tongschar

Verse inktvis

Ontdek onze veelzijdige inktvisopties, verkrijgbaar als hele inktvissen in diverse gewichten, zowel individueel quick frozen als vers. Verken de mogelijkheden om te genieten van deze smaakvolle zeevrucht in verschillende culinaire toepassingen.

Ontdek meer over de mogelijkheden van onze inktvis

Verse inktvis

Neem contact op

Ontdek meer over de mogelijkheden en neem daarbij gerust contact met ons op voor vragen over ons assortiment, de beschikbaarheid van producten of andere mogelijkheden. Wij staan klaar om je te assisteren en samen te werken aan een smaakvolle en duurzame toekomst. Laat ons jouw partner zijn in de wereld van verse vis.