Neerlandia Urk: Uw Partner in Vis Groothandel

Neerlandia Urk is dé vis groothandel waar kwaliteit, versheid en betrouwbaarheid samenkomen. Wij zijn gevestigd in het hart van Urk, een bloeiende visserijgemeenschap in Nederland. We hebben we een rijke traditie en meer dan 50jaar ervaring in de visindustrie. Ons bedrijf is trots op onze sterke relaties met lokale vissers en leveranciers, waardoor we de beste en meest verse vis kunnen leveren aan onze klanten over de hele wereld.

Verse vis verwerking

Verse vis verwerking bij Neerlandia Urk

Bij Neerlandia Urk staat de kwaliteit van onze producten voorop. We zijn gespecialiseerd in het verwerken van verse vis van de hoogste kwaliteit. Ons team van ervaren vakmensen zorgt ervoor dat elke vis zorgvuldig wordt behandeld en verwerkt volgens strenge hygiënische normen. Van filet tot hele vis, wij bieden een breed scala aan verse visproducten die voldoen aan de eisen van onze klanten.

Diepvries vis verwerking

Bij Neerlandia Urk leggen we de nadruk op kwaliteit, vooral bij het verwerken van diepvries vis. Onze deskundige vakmensen zorgen ervoor dat elke vis zorgvuldig wordt behandeld en verwerkt volgens strikte hygiënische normen. Van filet tot hele vis, ons assortiment diepvries visproducten voldoet aan de hoge eisen van onze klanten.

Lees hier meer over onze verwerking

Diepvries vis verwerking

Geavanceerde Opslagoplossingen voor Diepvries Vis

Als vis groothandel beschikken we over speciaal ontworpen vriesopslag met de modernste vriestechnologieën. Deze geavanceerde opslagmethoden zorgen voor een snelle invriezing, essentieel voor het behouden van de smaak en textuur van onze vis. Onze diepvriesfaciliteiten zijn streng gereguleerd om de hoogste kwaliteit van onze visproducten te garanderen gedurende de hele bewaarperiode.

Vis groothandel

Voedselveiligheid en Kwaliteitscontrole bij uw Vis Groothandel

Bij Neerlandia Urk, uw specialist in de vis groothandel, is voedselveiligheid een topprioriteit. Onze opslagfaciliteiten ondergaan regelmatige inspecties en onderhoud, in overeenstemming met de hoogste industrienormen. Met voortdurende kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat al onze visproducten voldoen aan onze strikte kwaliteitseisen en de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Assortiment van Zalm, Noordzee vis en Atlantische vis

Bij Neerlandia Urk bieden we een breed assortiment verdeeld in categorieën zoals Atlantische vis, Noordzeevis, en Zalm. Met trots gebruiken we onze kotter, de Z-300, voor duurzame visvangst, waardoor we de versheid en kwaliteit van onze producten kunnen garanderen. Ons aanbod weerspiegelt onze expertise en toewijding aan voedselveiligheid en klanttevredenheid.

Neem contact op

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die uw verwachtingen overtreft, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team is klaar om uw vragen te beantwoorden en samen te werken voor uw succes. Neem direct contact op om te ontdekken wat Neerlandia Urk voor u kan betekenen.