Vis opleggen aan de band

Bevroren vis verwerkt bij Neerlandia Urk

Ontdek de bevroren visverwerking van Neerlandia Urk, waar zorgvuldigheid en geavanceerde vriestechnologie samenkomen. Van schol tot zalm, tongschar en inktvis, onze focus ligt op versheid, hygiëne en voedselveiligheid. Verken ons assortiment en neem contact op voor vragen of bestellingen. Laat Neerlandia Urk jouw partner zijn in de wereld van bevroren vis.

Verwerking van bevroren schol

Bij Neerlandia Urk ondergaat onze bevroren schol een zorgvuldig proces. Vers gevangen schol wordt eerst zorgvuldig opgelegd, waarna het snel wordt ingevroren met behulp van geavanceerde vriestechnologie. Ten slotte wordt elke bevroren scholfilet met uiterste precisie en zorgvuldigheid ingepakt, waarbij we streven naar optimale versheid en kwaliteit bij elke stap van ons verwerkingsproces.

Ontdek meer over de mogelijkheden van onze schol

Dubbeldekkers vriezen
Bevroren Zalm in ijs

Verwerking van bevroren zalm

Bij Neerlandia Urk verwerken we bevroren zalm met passie en precisie. Onze zalm ondergaat een zorgvuldig proces om de rijke smaak te behouden. Van vangst tot verpakking voldoen we aan hoge normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Onze bevroren zalm belichaamt niet alleen culinair genot, maar ook onze toewijding aan topkwaliteit en duurzaamheid. Ontdek dé smaak en kwaliteit van Neerlandia Urk.

Ontdek meer over de mogelijkheden van onze zalm

Verwerking van bevroren tongschar

Ontdek ons uitgebreide assortiment bevroren tongscharproducten, waaronder hele tongschar met huid, verkrijgbaar in verschillende gewichten. Kies uit panklare opties, zowel individueel quick frozen als vers. Verken ook onze bevroren tongscharfilets, met de keuze voor huid of zonder, in diverse gewichten en enkele of dubbele varianten. Selecteer tussen individueel quick frozen of verse opties. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van onze bevroren tongscharproducten.

Ontdek meer over de mogelijkheden van onze tongschar

Bevroren inktvis

Verwerking van bevroren inktvis


Onze inktvis bied een scala aan mogelijkheden om aan diverse behoeften te voldoen. Beschikbaar in verschillende gewichten, zowel individueel quick frozen als vers, kunnen wij aan de wensen van onze klanten tegemoetkomen. Onze volledige producten worden aangeboden in handige verpakkingen, waaronder bulkformaten van 5-10 kg in kartonnen dozen en 6-20 kg in Polystyreen dozen.

Ontdek meer over de mogelijkheden van onze inktvis

Neem contact op

Ontdek meer over de mogelijkheden van onze bevroren visproducten. Neem gerust contact met ons op voor vragen over ons assortiment, de beschikbaarheid van producten of andere mogelijkheden. Wij staan klaar om je te assisteren en samen te werken aan een smaakvolle en duurzame toekomst. Laat ons jouw partner zijn in de wereld van bevroren vis.