Zalm leverancier

Uw leverancier in zalm

Neerlandia Urk is één van de grootste leverancier van Zalm. Wij verzorgen de import en export van zalm zowel binnen als buiten Europa. Voor een leverancier van Zalm (Salmo salar) hoeft u dus niet verder te zoeken dan de ervaren vissers en visverwerkers van Neerlandia Urk. Als een van de grootste visverwerkende bedrijven van Urk, het grootste viscentrum van Europa, zijn wij al meer dan 50 jaar een steunpilaar. Ons familiebedrijf telt meer dan 150 werknemers, die toegewijd zijn aan het leveren en verwerken van vis volgens de strengste eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid.

Zalm assortiment

Breed assortiment
zalmproducten van
excellente kwaliteit

Hoe Neerlandia Urk een grote zalm leverancier werd

Neerlandia Urk, een familiebedrijf met een rijke traditie in visverwerking, heeft gedurende vele generaties haar expertise doorgegeven. Met een toegewijd team van meer dan 250 medewerkers streven wij naar de hoogste kwaliteit visproducten, vervaardigd volgens de strengste normen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Onze ervaren visverwerkers zijn vastbesloten om zowel de traditie te behouden als onze klanten te voorzien van zalm van ongeëvenaarde kwaliteit.

De Keuze voor Kwaliteit

Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van zalm (Salmo salar), hoeft u niet verder te zoeken dan Neerlandia Urk. Met meer dan 50 jaar ervaring in de visindustrie zijn wij trots op ons vakmanschap en onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige zalmproducten. Als een van de grootste visverwerkende bedrijven in Urk, het grootste viscentrum van Europa, hebben we een reputatie opgebouwd als een steunpilaar in de sector. Neerlandia Urk verzorgt niet alleen de import en export van zalm binnen Europa, maar strekt haar vleugels uit naar bestemmingen wereldwijd. Als een wereldwijd erkende speler op het gebied van zalmhandel, begrijpen we de eisen van internationale markten en passen we onze diensten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Toewijding aan Hygiëne en Voedselveiligheid

Bij Neerlandia Urk geloven we dat kwaliteit begint bij de bron. Daarom zetten we ons in voor het waarborgen van de hoogste normen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid in ons gehele productieproces. Vanaf het moment van vangst tot aan de levering aan uw deur, nemen we elke stap om ervoor te zorgen dat onze zalmproducten voldoen aan de strengste eisen. Zo voldoen wij aan meerdere certificeringen zoals MSC, ASC, Global en meer

Waarom Kiezen voor Neerlandia Urk?

  • Betrouwbare Leverancier: Als een gevestigde naam in de visindustrie staan we bekend om onze betrouwbaarheid en integriteit.
  • Kwaliteitsproducten: Onze zalmproducten zijn van de hoogste kwaliteit, met aandacht voor smaak en versheid.
  • Internationale Dienstverlening: Wij bieden import en export van zalm over de hele wereld, waardoor we voldoen aan diverse markteisen.
  • Toewijding aan Normen: Onze toewijding aan hygiëne en voedselveiligheid zorgt voor een product van topklasse.

Neem Contact Op

Ontdek zelf de voordelen van Neerlandia Urk als uw zalm leverancier. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment en hoe wij aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen. Kies voor kwaliteit, kies voor Neerlandia Urk – uw vertrouwde partner in zalmleveringen.