Zalm porties in ijs

Verse Zalm

Uw Betrouwbare Partner in Verse Zalm

Neerlandia Urk is al meer dan 50 jaar een van de grootste visverwerkende bedrijven in Urk, het grootste viscentrum van Europa. Met een team van meer dan 150 toegewijde werknemers leveren en verwerken we vis van de hoogste kwaliteit volgens de strengste normen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Ons familiebedrijf is trots om vis van topkwaliteit te leveren aan internationale cash & carry groothandels, foodservices, supermarkten en viswinkels.

Breed assortiment
verse zalm van
excellente kwaliteit

Ons assortiment van Verse zalm

Zalm heel

Voor wie graag de hele zalm wil bereiden, bieden wij ook hele zalmen aan. Deze zijn beschikbaar in bulkverpakkingen van 6-20 kg in polystyreen dozen, waardoor u de vrijheid heeft om de zalm naar wens te bereiden. Of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid of een gezinsmaaltijd, onze hele zalmen zijn een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse vis.

Zalmfilets

Onze zalmfilet, verkrijgbaar met of zonder huid, biedt een veelzijdige optie voor uw culinaire creaties. We bieden filets in alle gangbare maten en trims, zowel individueel quick frozen als vers. Voor uw gemak en flexibiliteit worden onze zalmfilets verpakt volgens uw voorkeur. Kies uit bulkverpakkingen van 10-20 kg in kartonnen of polystyreen dozen, of ga voor individueel vacuüm verpakte filets.

Zalmporties

Onze zalmporties, verkrijgbaar met of zonder huid, bieden gemak en precisie in de keuken. Met diverse maten en gewichten beschikbaar, zijn ze perfect voor elk gerecht. Kies uit bulkverpakkingen van 5-20 kg, individueel vacuüm verpakte stukken of retailverpakkingen zoals zakken van 500-1000 gram.

Zalmloins

Onze zalmloins, beschikbaar met of zonder huid en in diverse maten, bieden ze veelzijdigheid in de keuken. Kies uit bulkverpakkingen van 5-20 kg, individueel vacuüm verpakte stukken of retailverpakkingen zoals zakken van 500-1000 gram.

Ontdek hier alle opties van onze verse zalm

Verwerking van zalm bij Neerlandia Urk

Bij Neerlandia Urk begint de verwerking van verse zalm met de zorgvuldige selectie van de beste kwaliteit vis, afkomstig uit de Noorse fjorden, bekend om hun heerlijke Noorse zalm. Onze moderne productiefaciliteit voldoet aan de strengste normen van certificeringen. Hier verwerken onze medewerkers de zalm met behulp van de nieuwste apparatuur, waarbij kwaliteit voorop staat. We bieden een scala aan filerings- en verwerkingsmogelijkheden voor zalm, en onze flexibele verpakkingsopties, inclusief private label, zijn afgestemd op de behoeften van retail, groothandel en cash and carry. Onze geavanceerde vriestechnologie garandeert de optimale kwaliteit en smaak van onze zalmproducten, waarbij de structuur van de vis behouden blijft.

Ontdek het volledige proces van zalmverwerking op ons YouTube-kanaal

Neem contact op

Neem contact op met Neerlandia Urk voor al uw vragen of om uw bestelling te plaatsen. Onze ervaren verkopers staan klaar om u verder te helpen en u te voorzien van de beste zalmproducten die voldoen aan uw wensen en eisen. Laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw visbehoeften.