Neerlandia aanwezig op the Seafood Expo Asia

8 augustus 2023 | Neerlandia | Blog

Neerlandia op the Seafood Expo Asia

The Seafood Marketplace for Asia

Neerlandia is verheugd aan te kondigen dat we aanwezig zijn op the Seafood Expo Asia. Eén van ’s werelds grootste seafoodbeurzen. Dit jaar wordt het evenement gehouden in Singapore, van 11 tot 13 september kun jij ons ontmoeten op stand #M19.

Neerlandia presenteert zich op the
Seafood Expo Asia

Neerlandia staat op het Seafood Expo for Asia, waar we onze visie voor duurzaamheid en topkwaliteit delen. We verwelkomen nieuwe klanten en leveranciers, terwijl we onze inzet voor ecologische verantwoordelijkheid benadrukken.

Voor onze producten kun je alvast een kijkje nemen in onze brochure

Duurzaamheid en kwaliteit

Bij Neerlandia zetten we ons in om onze klanten te voorzien van hoogwaardige visproducten die op duurzame wijze zijn ingekocht en geproduceerd. We zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid en kwaliteit de sleutel zijn tot succes in de visindustrie en we zijn er trots op dat we deze waarden kunnen delen met andere professionals uit de sector.

Waar kun je ons vinden?

Wij zijn verheugd u te laten weten dat u ons kunt vinden op stand #M19 tijdens The Seafood Marketplace for Asia in Singapore. Onze stand is een bruisende hub van activiteit, waar we u graag verwelkomen om meer te leren over Neerlandia en onze hoogwaardige vissoorten. Wij nodigen u uit om alvast te kijken naar onze producten.

Kijk voor meer informatie over Neerlandia op the Seafood Expo Asia

Maak een afspraak met ons

Als u the Seafood Expo Asia 2023 in Singapore bijwoont, zouden we graag zien dat u onze stand bezoekt om meer te weten te komen over Neerlandia en onze producten. Ons team zal aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden en u meer informatie te geven over ons streven naar duurzaamheid en kwaliteit.

Als u een afspraak met ons wilt maken op the Seafood Expo Asia, neem dan contact met ons op via: