The Global Seafood Marketplace 2024 | Stand #3G401

The Global Seafood Marketplace

The Global Seafood Marketplace is het grootste Seafood-evenement ter wereld. De Global Seafood Marketplace bedient professionals uit de sector en inkopers uit alle hoeken over de hele wereld. Op het evenement krijg je toegang tot de wereld van leveranciers, producten en diensten op het gebied van vis, schaal- en schelpdieren. Je kunt ons vinden op stand 3G401.

Neerlandia aanwezig op the Global Seafood Marketplace

Neerlandia is al meer dan 51 jaar een van de grootste visverwerkende bedrijven op Urk, het grootste viscentrum van Europa. Ons bedrijf heeft meer dan 150 werknemers die zich toeleggen op het leveren en verwerken van vis volgens de strengste eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Neerlandia zal 23-25 april 2024 aanwezig zijn op de Seafood Expo Global, je kunt ons vinden op stand 3G401. Hier delen we onze passie over onze zalm, noordzeevis en atlantische vissoorten. Onze producten zijn ook te vinden op onze stand

Verwerker en leverancier van zalm

Neerlandia is een verwerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in Zalm . De zalm van Neerlandia wordt gevangen in Noorwegen. In de moderne productiefaciliteit werken we volgens de strengste normen van alle toonaangevende certificeringen. Bij Neerlandia is veel mogelijk op het gebied van fileren en verwerken. Flexibiliteit is van groot belang voor onze klanten, dus naast verwerking biedt Neerlandia ook een brede scale aan verpakkingsmogelijkheden. Kortom, er bestaat geen twijfel over dat wij in staat zijn om uw leverancier van Zalm te worden.

Lees meer over onze zalmverwerking

Leverancier van Noordzee- en Atlantische vissoorten

Z-300

Neerlandia is ook gespecialiseerd in het verwerken van Noordzeevis en Atlantische vissoorten . Voor ons is het van het grootste belang dat kwaliteit op de eerste plaats komt. Met ons eigen vissersschip de “Z-300” beheren we de traceerbaarheid van onze Noordzeevis.
In de moderne productiefaciliteiten werken we volgens de strengste normen van alle certificeringen. Bij Neerlandia wordt deze Noordzee- en Atlantische vis gesorteerd, gefileerd, verpakt en ingevroren om je de beste kwaliteit te bieden. Kortom, er bestaat geen twijfel over dat wij in staat zijn om uw leverancier van Noordzee- en Atlantische vis te worden.

Lees meer over onze Noordzee en Atlantische visverwerking

Duurzaamheid en kwaliteit

Wij geloven dat duurzaamheid en kwaliteit de sleutel zijn in de vis-, schaal- en schelpdierindustrie en we zijn er trots op dat we deze waarden kunnen delen met andere professionals in de sector.

Maak een afspraak met ons

Als je aanwezig bent op the Global Seafood Marketplace, nodigen we je uit om onze stand 3G401 te bezoeken om meer te weten te komen over Neerlandia en onze producten. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je meer informatie te geven over ons streven naar duurzaamheid en kwaliteit.

Als je een afspraak met ons wilt maken op Seafood Expo Global, neem dan contact met ons op