Achtergrond met mooie bergen

Tongschar leverancier

Uw leverancier van Tongschar

Neerlandia Urk is één van de grootste verwerkers van Tongschar. Wij verzorgen de import en export zowel binnen als buiten Europa. Voor een leverancier van Tongschar (Microstomus kitt) hoeft u dus niet verder te zoeken dan de ervaren vissers en visverwerkers van Neerlandia Urk. Als een van de grootste visverwerkende bedrijven in Urk, het grootste visserijcentrum van Europa, zijn wij al meer dan 50 jaar een steunpilaar. Ons familiebedrijf telt meer dan 150 werknemers, die toegewijd zijn aan het leveren en verwerken van vis volgens de strengste eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid.

Tongschar assortiment

Breed assortiment tongscharproducten van excellente kwaliteit

Uitgebreid assortiment aan tongschar producten

Tongschar met Huid:

 • Smaak en Textuur: Onze tongschar met huid behoudt de natuurlijke smaak en textuur, waardoor het een favoriet is voor liefhebbers van authentieke visgerechten.
 • Culinaire Veelzijdigheid: Ideaal voor grillerige recepten en gerechten waar de huid een extra laag smaak en knapperigheid toevoegt.

Tongschar huidloos:

 • Gemak en Snelheid: De huidloze variant biedt het gemak van directe bereiding, waardoor koks kostbare tijd besparen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
 • Veelzijdigheid in Keukengebruik: Perfect voor recepten waar de focus ligt op de pure, sappige smaak van tongschar zonder de huid.

Tongscharfilet Huidloos:

 • Sublieme Malsheid: Onze huidloze tongscharfilet staat bekend om zijn uitzonderlijke malsheid, waardoor het een favoriet is voor fijnproevers die streven naar een delicaat mondgevoel.
 • Eenvoudige Integratie: Geschikt voor een breed scala aan culinaire toepassingen, van gegrilde gerechten tot verfijnde visgerechten.

Gepaneerde Tongschar:

 • Knapperige Perfectie: De gepaneerde tongschar biedt een knapperige buitenkant die de sappigheid van de vis perfect omhult, waardoor een aantrekkelijke textuur ontstaat.
 • Gemakkelijke Bereiding: Ideaal voor snelle maaltijden of als hartige toevoeging aan diverse recepten waar een krokante korst het verschil maakt.

De keuze voor kwaliteit

Zoek niet verder voor een betrouwbare leverancier van Tongschar (Microstomus kitt) dan Neerlandia Urk. Met meer dan 50 jaar ervaring in de visindustrie zijn wij uw toegewijde partner voor hoogwaardige tongscharproducten. Als een van de grootste visverwerkende bedrijven in Urk, het voornaamste viscentrum van Europa, hebben we een solide reputatie opgebouwd als sectorleider. Neerlandia Urk verzorgt niet alleen de import en export van tongschar binnen Europa, maar bereikt ook wereldwijd. Als een internationaal erkende speler begrijpen we de eisen van mondiale markten en passen we onze diensten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Kies voor kwaliteit met Neerlandia Urk, uw vertrouwde partner in tongscharhandel.

Hygiëne en voedselveiligheid


Bij Neerlandia Urk staan wij garant voor kwaliteit vanaf de bron, en wij zijn ervan overtuigd dat dit de kern vormt. Daarom streven wij naar het handhaven van de hoogste normen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid gedurende ons volledige productieproces. Vanaf het moment van vangst tot aan de bezorging aan uw deur, nemen wij elke mogelijke maatregel om ervoor te zorgen dat onze tongscharproducten voldoen aan de strengste eisen. Wij beschikken over diverse certificeringen, waaronder MSC, ASC, Global en meer, als bewijs van onze toewijding aan deze rigoureuze normen.

Waarom Kiezen voor Neerlandia Urk?

 • Betrouwbare Leverancier: Als een gevestigde naam in de visindustrie staan we bekend om onze betrouwbaarheid en integriteit.
 • Kwaliteitsproducten: Onze tongscharproducten zijn van de hoogste kwaliteit, met aandacht voor smaak en versheid.
 • Internationale Dienstverlening: Wij bieden import en export van zalm over de hele wereld, waardoor we voldoen aan diverse markteisen.
 • Toewijding aan Normen: Onze toewijding aan hygiëne en voedselveiligheid zorgt voor een product van topklasse.
Tongschar fileren

Neem Contact Op

Ontdek zelf de voordelen van Neerlandia Urk als uw tongschar leverancier. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment en hoe wij aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen. Kies voor kwaliteit, kies voor Neerlandia Urk – uw vertrouwde partner in tongscharleveringen.