Neerlandia brengt het beste van de zee naar Seafood Expo Global

21 februari 2023
Neerlandia
Blog

Neerlandia op the Global Seafood Marketplace

Global Seafood Marketplace
Seafood Expo Global 2023 uitnodiging

Neerlandia is verheugd aan te kondigen dat we aanwezig zullen zijn op de Seafood Expo Global 2023, een van ’s werelds grootste seafoodbeurzen. Dit jaar wordt het evenement gehouden in Barcelona, Spanje, van 25 tot 27 april, en we kunnen niet wachten om er deel van uit te maken.

Toonaangevende leverancier van vis

Bij Neerlandia zetten we ons in om onze klanten te voorzien van hoogwaardige visproducten die op duurzame wijze zijn ingekocht en geproduceerd. Ons team heeft jarenlange ervaring in de visindustrie en is gepassioneerd over wat we doen.

Duurzaamheid en kwaliteit

We zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid en kwaliteit de sleutel zijn tot succes in de visindustrie en we zijn er trots op dat we deze waarden kunnen delen met andere professionals uit de sector.

Ons assortiment op SEG 2023

U kunt ons vinden bij stand 3G401. Tijdens de expo zullen we een breed scala van onze vis-, schaal- en schelpdierproducten laten zien, waaronder zalm, schol, schar, tong en tongschar.

Deelnemen aan seminars en evenementen

Naast de presentatie van onze producten zullen we deelnemen aan verschillende seminars en evenementen tijdens de beurs. Deze sessies bieden ons de mogelijkheid om te leren van andere professionals uit de sector en onze ervaringen en inzichten te delen.

Maak een afspraak met ons

Als u de Seafood Expo Global 2023 bijwoont, zouden we graag zien dat u onze stand bezoekt om meer te weten te komen over Neerlandia en onze producten. Ons team zal aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden en u meer informatie te geven over ons streven naar duurzaamheid en kwaliteit.

Als u een afspraak met ons wilt maken op Seafood Expo Global 2023, neem dan contact met ons op

Tot slot

We kunnen niet wachten op Seafood Expo Global 2023 en kijken ernaar uit u daar te ontmoeten!