Anuga 2023 in Keulen

Neerlandia staat dit jaar op het Anuga event in Keulen. Neerlandia Urk is al meer dan 50 jaar één van de toonaangevende visverwerkende bedrijven op Urk, het grootste viscentrum van Europa. Wij focussen ons zich met name op Zalm, Noordzeevis en Atlantische vis. Ons familiebedrijf telt meer dan 150 werknemers, die toegewijd zijn aan het leveren en verwerken van vis volgens de strengste eisen op gebied van hygiëne en voedselveiligheid.

Bekijk onze brochure voor al onze producten en geschiedenis van Neerlandia

Toonaangevende leverancier van vis

Bij Neerlandia zetten we ons in om onze klanten te voorzien van hoogwaardige visproducten die op duurzame wijze zijn ingekocht en geproduceerd. Ons team heeft jarenlange ervaring in de visindustrie en is gepassioneerd over wat we doen.

Duurzaamheid en kwaliteit

We zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid en kwaliteit de sleutel zijn tot succes in de visindustrie en we zijn er trots op dat we deze waarden kunnen delen met andere professionals uit de sector.

Ontmoet Neerlandia in Hall 11.1 | Stand G030g

Het event vindt plaats van 7 tot en met 11 Oktober. De bezoekuren zijn van 10:00 a.m. to 6:00 p.m. Je kunt Neerlandia vinden in Hall 11.1 bij stand G030g. Wij staan hier met onze zalm, schol, heilbot en meer…..

Maak een afspraak met ons

Als u de Anuga 2023 bijwoont, zouden we graag zien dat u onze stand bezoekt om meer te weten te komen over Neerlandia en onze producten. Ons team zal aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden en u meer informatie te geven over ons streven naar duurzaamheid en kwaliteit.

Als u een afspraak met ons wilt maken op Anuga 2023, neem dan contact met ons op