Alaska Plaice opleggen

Alaska Plaice leverancier

Uw leverancier van Alaska Plaice

Neerlandia Urk is een van de grootste leverancier van Alaska plaice. Wij verzorgen de import en export van deze alaska plaice zowel binnen als buiten Europa. Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van Alaska plaice (Pleuronectes quadrituberculatus), hoeft u niet verder te zoeken dan de ervaren vissers en visverwerkers van Neerlandia Urk. Als een van de grootste visverwerkende bedrijven in Urk, het grootste viscentrum van Europa, zijn wij al meer dan 50 jaar een toonaangevende visleverancier. Ons familiebedrijf, met meer dan 150 toegewijde medewerkers, staat garant voor het leveren en verwerken van vis volgens de hoogste normen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid.

Inkoop van Alaska Plaice waarbij kwaliteit voorop staat

Bij Neerlandia staat kwaliteit centraal, al vanaf het moment dat we onze Alaska Plaice inkopen. Ons team gaat op zoek naar de allerbeste vis op de markt. We willen zeker weten dat elke vis die we kiezen, vers, smakelijk en van hoge kwaliteit is. We werken samen met betrouwbare leveranciers over de hele wereld die voldoen aan onze strenge eisen. Het gaat niet alleen om hoe de vis eruitziet, maar ook om waar hij vandaan komt.

Verwerking met Onze Eigen Machines en Toegewijd Personeel

Scholfilet dubbeldekkers op de oplegband

Bij Neerlandia koesteren we de kunst van het verwerken van Alaska plaice, en onze toewijding aan vakmanschap staat centraal in elke stap van dit proces. Ons gedreven team van experts zet zich in voor het leveren van een product van ongeëvenaarde versheid door middel van zorgvuldige filering, vriesprocessen en aandacht voor detail.

Fileren met Zorgvuldige Expertise:

Onze vakmensen benaderen het fileren van Alaska plaice als een kunst. Elke vis wordt met zorg en precisie behandeld om ervoor te zorgen dat elk stuk de optimale smaak behoudt en vrij is van ongewenste graten. Dit proces vergt niet alleen vaardigheid, maar ook een diepgeworteld begrip van de vis en de wensen van onze klanten.

Vriezen voor Behoud van Versheid:

Na het zorgvuldige fileren ondergaat de Alaska plaice ons geavanceerde vriesproces. Moderne vriestechnologieën worden ingezet om ervoor te zorgen dat de versheid van de vis behouden blijft. Dit snelle invriesproces garandeert dat de natuurlijke smaak, textuur en voedingsstoffen van de vis intact blijven, waardoor je kunt genieten van een product dat de essentie van de oceaan behoudt

Ambachtelijke Benadering van Versheid:

Of je nu kiest voor vers of bevroren, Neerlandia belichaamt een ambachtelijke benadering van de verwerking van Alaska plaice. Ons doel is om niet alleen een visproduct van topkwaliteit te leveren, maar ook om de natuurlijke schoonheid van de vis te behouden. We streven ernaar om jouw culinaire ervaring te verrijken met een product dat met zorg en vakmanschap is behandeld, klaar om jouw smaakpapillen te verrassen.

Alaska Plaice verwerking bij Neerlandia Urk

How to Fillet a Alaska Plaice

Contact ons

Ontdek de kwaliteit van Alaska plaice bij Neerlandia Urk, waar vakmanschap en toewijding samenkomen. Met meer dan 50 jaar ervaring en een sterke reputatie in hygiëne en voedselveiligheid, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Ervaar zelf waarom Neerlandia Urk dé leverancier is van Alaska plaice, en laat ons voldoen aan uw specifieke wensen.