Ontmoet Neerlandia op China Fisheries & Seafood Expo

24 augustus 2023 | Neerlandia

Ontmoet Neerlandia op China Fisheries & Seafood Expo

Neerlandia is blij om aan te kondigen dat wij aanwezig zullen zijn op China Fisheries & Seafood Expo. Eén van ’s werelds grootste seafoodbeurzen. De China Fisheries & Seafood Expo is uitgegroeid tot een evenement dat jaarlijks veel leveranciers, inkopers, klanten en bedrijven bij elkaar brengt. Ook Neerlandia maakt deel aan deze beurs. Wij zijn hier opzoek naar nieuwe klanten, leveranciers en inkopers van Seafood. Neerlandia is tijdens deze China Fisheries & Seafood Expo opzoek naar nieuwe klanten en leveranciers die een visie delen over duurzaamheid en topkwaliteit.

Qingdao stad

Visverwerking van Neerlandia

Neerlandia is al meer dan 50 jaar actief in de visindustrie. Wij zijn éen van de grootste in de verwerking van Zalm, Noordzee vis en Atlantische vis. Wij verzorgen import en export binnen en buiten Europa. Neerlandia is gespecialiseerd in het verwerken van vis, fileren, sorteren, verpakken en het vriezen van onze vissoorten.

Duurzaamheid en kwaliteit

Bij Neerlandia zetten we ons in om onze klanten te voorzien van hoogwaardige visproducten die op duurzame wijze zijn ingekocht en geproduceerd. We zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid en kwaliteit de sleutel zijn tot succes in de visindustrie en we zijn er trots op dat we deze waarden kunnen delen met andere professionals uit de sector.

Waar en wanneer is de China Fisheries & Seafood Expo?

Het event in China Fisheries & Seafood Expo is van 25-27 Oktober 2023. Het Hongdao International Convention and Exhibition Center is gevestigd in het mooi plaatsje Qingdao.

Maak een afspraak met ons

Als u aanwezig bent het China Fisheries & Seafood Expo event zouden we u graag willen ontmoeten. Om meer te weten te komen over onze producten, onze verwerking en meer kunt u contact opnemen met ons verkoopteam. Als u een afspraak wilt maken met ons voor op het China Fisheries & Seafood Expo event neem dan contact met ons op via: