Z-300

Inktvis leverancier

Uw leverancier in inktvis

Neerlandia Urk is één van de grootste leverancier van inktvis. Wij verzorgen de import en export van inktvis zowel binnen als buiten Europa. Voor een leverancier van Inktvis (Loligo vulgaris) hoeft u dus niet verder te zoeken dan de ervaren vissers en visverwerkers van Neerlandia Urk. Als een van de grootste visverwerkende bedrijven van Urk, het grootste viscentrum van Europa, zijn wij al meer dan 50 jaar een steunpilaar. Ons familiebedrijf telt meer dan 150 werknemers, die toegewijd zijn aan het leveren en verwerken van vis volgens de strengste eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid.

Inktvis

Inkoop: Verse Inktvis rechtstreeks uit de Bron

Onze inktvisreis begint met zorgvuldig geselecteerde leveranciers die de beste kwaliteit inktvis leveren. Gevestigd in Urk hebben wij directe toegang tot de rijke visgronden van de Noordzee. Onze ervaren inkopers zorgen ervoor dat alleen de meest verse inktvis wordt geselecteerd, wat resulteert in een ongeëvenaarde smaak en textuur. Door rechtstreeks samen te werken met lokale vissers, kunnen wij een constante aanvoer van hoogwaardige inktvis garanderen.

Verwerking: Ambachtelijk vakmanschap in elke Snede

Bij Neerlandia geloven we in ambachtelijk vakmanschap bij het verwerken van inktvis. Onze gespecialiseerde teams gebruiken traditionele methoden en moderne technologieën om elke inktvis zorgvuldig te verwerken. Het resultaat is een product dat niet alleen voldoet aan de hoogste culinaire normen, maar ook de versheid en natuurlijke smaak behoudt waar Neerlandia om bekend staat. We nemen geen genoegen met minder dan perfectie, en dat proef je in elke hap.

Opslag: Optimaal Bewaard voor Maximale Versheid

Na de verwerking wordt onze inktvis zorgvuldig opgeslagen in state-of-the-art faciliteiten op Urk. Onze opslagruimten zijn ontworpen om de optimale omstandigheden te bieden voor het behoud van de versheid en kwaliteit van onze producten. Door gebruik te maken van geavanceerde koeltechnologieën kunnen wij een constante temperatuur handhaven, zodat onze inktvis zijn smaak en textuur behoudt tot het moment van consumptie.

Export: Neerlandia Inktvis, Wereldwijd Gewaardeerd

Neerlandia Urk heeft zich gevestigd als een gerenommeerde naam in de wereldwijde inktvismarkt. Onze exportafdeling zorgt ervoor dat onze hoogwaardige inktvis wereldwijd wordt gewaardeerd door topchefs en culinaire liefhebbers. Met strenge kwaliteitscontroles en efficiënte logistiek zorgen we ervoor dat onze inktvis vers en onberispelijk aankomt op bestemmingen over de hele wereld.

Inktvis verwerking bij Neerlandia Urk

Neem Contact Op

Ontdek zelf de voordelen van Neerlandia Urk als uw inktvis leverancier. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment en hoe wij aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen. Kies voor kwaliteit, kies voor Neerlandia Urk – uw vertrouwde partner in inktvisleveringen.