Conxemar Exhibition 2023 in Vigo | ontmoet Neerlandia op stand 1 D07

Conxemar Exhibition 2023 in Vigo | ontmoet Neerlandia op stand 1 D07

Conxemar Exhibition 2023

Conxemar Exhibition 2023 is de beurs waarbij Neerlandia aanwezig is om nieuwe klanten te ontmoeten. Dit jaar is het de 24e editie van Conxemar Exhibition 2023. Je kunt Neerlandia ontmoeten op stand: 1 D07. Wij zien er naar uit om onze producten te demonstreren en onze visie te delen over duurzaamheid en kwaliteit van onze vis.

Al onze producten zijn te vinden in onze brochure

Toonaangevende leverancier van vis

Bij Neerlandia zetten we ons in om onze klanten te voorzien van hoogwaardige visproducten die op duurzame wijze zijn ingekocht en geproduceerd. Ons team heeft jarenlange ervaring in de visindustrie en is gepassioneerd over wat we doen.

Duurzaamheid en kwaliteit

We zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid en kwaliteit de sleutel zijn tot succes in de visindustrie en we zijn er trots op dat we deze waarden kunnen delen met andere professionals uit de sector.

Datum en bezoek uren

Conxemar Exhibition 2023 vindt plaats op Dinsdag 3, Woensdag 4 en Donderdag 5 oktober 2023. Dinsdag en Woensdag kun je Neerlandia ontmoeten van 10:00 tot 18:00 en Donderdag kun je ons ontmoeten van 10:00 tot 16:00.

Ons assortiment op Conxemar Exhibition 2023

Tijdens de Conxemar Exhibition 2023 zullen wij onze Zalm, Noordzee en Atlantische vissoorten demonstreren. Waaronder schol, schar, tong, tongschar en inktvis. Deze producten worden vacuüm verpakt voor de beste kwaliteit. Ook hebben we meer verpakking opties

Maak een afspraak met ons

Als u de Conxemar Exhibition 2023 bijwoont, zouden we graag zien dat u onze stand bezoekt om meer te weten te komen over Neerlandia en onze producten. Ons team zal aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden en u meer informatie te geven over ons streven naar duurzaamheid en kwaliteit.

Als u een afspraak met ons wilt maken op Conxemar Exhibition 2023, neem dan contact met ons op