Heilbot vacuüm verpakt in Nordia Signature

Heilbot leverancier

Uw leverancier van Heilbot

Neerlandia Urk is een van de grootste leverancier van Heilbot. Wij verzorgen de import en export van heilbot zowel binnen als buiten Europa. Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van Heilbot (Reinhardtius hippoglossoides), hoeft u niet verder te zoeken dan de ervaren vissers en visverwerkers van Neerlandia Urk. Als een van de grootste visverwerkende bedrijven in Urk, het grootste viscentrum van Europa, zijn wij al meer dan 50 jaar een toonaangevende visleverancier. Ons familiebedrijf, met meer dan 150 toegewijde medewerkers, staat garant voor het leveren en verwerken van vis volgens de hoogste normen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid.

Volledige Dienstverlening – Import, Verwerking, Opslag, en Export

Bij Neerlandia Urk streven we naar perfectie in elke fase van de heilbot levenscyclus. Als uw betrouwbare partner in heilbotleveringen bieden wij een uitgebreide end-to-end dienstverlening, waarbij we volledige verantwoordelijkheid nemen voor elk aspect van het proces.

 • Import:
  • We importeren alleen de allerbeste verse heilbot, zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en duurzaamheid.
  • Onze internationale netwerken stellen ons in staat om een constante toevoer van verse heilbot te waarborgen, ongeacht het seizoen.
 • Verwerking:
  • Onze ultramoderne verwerkingsfaciliteiten zijn uitgerust met geavanceerde technologieën om een nauwkeurige en efficiënte verwerking te garanderen.
  • Ons ervaren team van vakmensen zorgt voor de precisie en kwaliteit die onze klanten verwachten.
 • Opslag:
  • Neerlandia Urk beschikt over state-of-the-art opslagfaciliteiten die voldoen aan de hoogste normen voor hygiëne en voedselveiligheid.
  • Temperatuur-gecontroleerde omgevingen waarborgen de versheid van onze heilbot gedurende het gehele opslagproces.
 • Export:
  • Onze toewijding aan kwaliteit strekt zich uit tot het exportproces, waarbij we elk pakket zorgvuldig voorbereiden voor verzending naar klanten in heel Europa.
  • We begrijpen de logistieke uitdagingen en zorgen voor een gestroomlijnde exportervaring, met tijdige leveringen en nauwkeurige documentatie.

Heilbot met verschillende verpakkingsmogelijkheden

Bij Neerlandia Urk begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft als het gaat om de verpakking van heilbotproducten. Daarom bieden wij een scala aan verpakkingsmogelijkheden aan, zodat u de perfecte optie kunt kiezen die past bij uw specifieke vereisten. Of het nu gaat om het behouden van maximale versheid, efficiënte opslag of handige distributie, wij hebben de juiste oplossingen voor u.

Heilbotloin vacuüm verpakt in Nordia Signature zak
Vacuüm verpakt
Heilbot porties verpakt in Nordia Signature verpakking
Verpakt in zakken
Heilbot porties verpakt in Nordia Signature verpakking
Verpakt in dozen
 • Vacuüm Verpakt: Onze heilbot wordt zorgvuldig vacuüm verpakt, waardoor de versheid behouden blijft en de kwaliteit van het product wordt gemaximaliseerd. Dit is de ideale keuze voor wie streeft naar een langere houdbaarheid zonder wat te doen aan smaak en textuur.
 • Verpakt in Zakken: Voor klanten die op zoek zijn naar praktische verpakkingsoplossingen bieden wij heilbot aan in handige zakken. Dit maakt niet alleen de opslag eenvoudig, maar maakt ook een flexibele benadering mogelijk voor verschillende culinaire toepassingen.
 • Verpakt in Dozen: Voor grootschalige bestellingen en professionele keukens bieden wij heilbot aan in stevige dozen. Deze optie is ideaal voor restaurants, cateraars en andere bedrijven die streven naar efficiënte opslag en gebruiksvriendelijkheid in hun operationele processen.

Verwerking van Heilbot bij Neerlandia Urk

Fileren van heilbot bij Neerlandia Urk

Neem contact op

Als u op zoek bent naar heilbot van topkwaliteit, verpakt volgens uw wensen en geleverd met betrouwbaarheid waarop u kunt vertrouwen, dan is Neerlandia Urk de juiste keuze. Wij nodigen u uit om vandaag nog contact met ons op te nemen. Ontdek hoe wij uw specifieke behoeften kunnen vervullen, hoe wij u kunnen ondersteunen in het bereiken van uw culinaire doelen en hoe wij uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Laat ons samen bouwen aan een succesvolle toekomst in heilbot.