Ontmoet ons in Bremen op Fish International 2022!

Fish Bremen 2022

De Fish International 2022 in Bremen is bijna daar. Dus we kunnen weer bijpraten!

Het team van Neerlandia-Urk is verheugd u te kunnen meedelen dat wij aanwezig zullen zijn op de Duitse visbeurs in Bremen. Dit is de plaats waar wij u op de hoogte zullen brengen van het laatste nieuws over onze zalm- en platvisproducten. Wij zullen ons best doen om er voor u een geweldige beurs van te maken. En wacht niet te lang om nu al een afspraak te maken! Wij zijn er voor u. U vindt ons bij stand 5D35 (Fish International 2022 ) bij het Nederlands Visbureau(Plattegrond).

In plaats van februari, zoals gebruikelijk, zal Fish International dit jaar plaatsvinden van 4 tot 6 september 2022.

Ongeveer 303 exposanten uit 29 landen presenteerden in februari 2020 hun producten op het gebied van visproductie en -verwerking, verse vis en delicatessen, alsook onderzoek en ontwikkeling. Meer dan 10.000 bezoekers uit de sectoren visserijbeheer, detailhandel en catering maakten van de gelegenheid gebruik om informatie te vergaren, te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Wij kijken uit naar een succesvolle beurs en tevreden mensen in de mooie stad Bremen!

Wilt u een afspraak plannen neem dan contact op met ons sales team via een mail naar sales@neerlandia.com of  telefonisch +31(0)527 206 530.

Neerlandia

Neerlandia