Conxemar beurs 2022

Uitnodiging Conxemar 2022
Uitnodiging Conxemar 2022

Conxemar

Van 4 tot 6 oktober is er een nieuwe mogelijkheid om in contact te komen met ons verkoopteam op de Conxemar beurs in Vigo, Spanje. Dit is de plaats waar we u op de hoogte zullen brengen van het laatste nieuws over onze zalm- en platvisproducten. Uit ons assortiment willen we vooral onze zalm, tong schar en (Atlantische) heilbot uitlichten. Daarnaast vertellen we u ook graag wat meer over Nordia Signature onze exclusieve reeks producten gevangen in de Noord-Atlantische Oceaan bij Canada. We zullen ons best doen om er een geweldige beurs van te maken en we hebben een stand voor u. Wacht niet te lang om een afspraak met ons te maken! U kunt ons vinden in zone G bij stand G70.

Neerlandia 50 jaar 🎉

Neerlandia wordt op 1 oktober 50 jaar en dit willen we uiteraard feestelijk doorbrengen. Dinsdag en woensdag om 17:00 kunnen jullie terecht bij de stand om dit met ons te vieren. Wees erbij, want we hebben iets speciaals voor jullie in petto.

Als referentie in Europa fungeert de International Frozen Seafood Exhibition (Conxemar) als trefpunt voor de gehele verwerkende sector: groothandelaren, importeurs, exporteurs, transformatoren, fabrikanten, distributeurs, koelhuizen, machines, ondersteunende industrie (koeling, verpakking, kunststoffen, enz.) De beurs is geconsolideerd als een van de vierde belangrijkste ter wereld, met een huidige tentoonstellingsoppervlakte van 37.000 m².

Wij kijken uit naar een succesvolle beurs en tevreden mensen in de mooie stad Vigo!

Wilt u een afspraak plannen neem dan contact op met ons sales team via een mail naar sales@neerlandia.com of  telefonisch +31(0)527 206 530.

Neerlandia

Neerlandia